Scuola Italiana Pizzaioli

Alta formazione professionale

Scuola Italiana Pizzaioli

TERMO DOM u suradnji s talijanskom školom pizza majstora otvara prvu poslovnicu u Hrvatskoj.

Osnovana 1988. godine u pokrajini Venecija, Scuola Italiana Pizzaioli ima dugu tradiciju u osposobljavanju stručnjaka u svijetu pizze. S ponosom vam predstavljamo jedinu školu koja je certificirala obuke svojih instruktora i koja posjeduje potpuno opremljene učionice namijenjene stručnom usavršavanju na nacionalnoj i globalnoj razini.

Tečajevi

  • Svi tečajevi
  • Tečaj za pizza majstora 1° Livel
  • Pizza Lovers - Amaterski tečaj
  • TEČAJ SPECIJALIZACIJA "PIZZA NAPOLETANA"
  • TEČAJ SPECIJALIZACIJA "PALA - TEGLIA - FOCACCIA"
19/03/2025 - 20/03/2025
TEČAJ SPECIJALIZACIJA "PALA - TEGLIA - FOCACCIA"
Volme, Općina Medulin

Trajanje
  • 16 sati
  • 2 dana
  • 2 sata teorije
  • 14 sati prakse
Instruktor
  • Domenico Vassallo
  • Massimo Fakin
Jezik
  • Talijanski
  • Hrvatski
690EUR + PDV
22/03/2025
Pizza Lovers - Amaterski tečaj
Volme, Općina Medulin

Trajanje
  • 6 sati
  • 1 dan
  • 1 sat teorije
  • 5 sati prakse
Instruktor
  • Massimo Fakin
Jezik
  • Hrvatski
250EUR (s PDV-om)
24/03/2025 - 28/03/2025
Tečaj za pizza majstora 1° Livel
Volme, Općina Medulin

Postati pizza chef omogućuje vam da budete dio profesionalne kategorije koja je vrlo tražena na tržištu. Program 1. stupnja Professional Pizza Chef ima za cilj prenijeti teorijske i praktične pojmove neophodne za znanje kako napraviti klasičnu okruglu pizzu do savršenstva. Izmjena sati posvećenih učenju i usavršavanju praktičnih vještina s teorijskim predavanjima bit će temeljna za mogućnost ubiranja prednosti vlastitog rada. Tečaj je prikladan za one koji nemaju iskustva u tom području ili za one koji žele steći metodička i teorijsko-praktična znanja za poboljšanje proizvoda koji već kreiraju.

Trajanje
  • 40 sati
  • 5 dana
  • 10 sati teorije
  • 30 sati prakse
Instruktor
  • Massimo Fakin
Jezik
  • Hrvatski
1000EUR + PDV
07/04/2025 - 11/04/2025
Tečaj za pizza majstora 1° Livel
Volme, Općina Medulin

Postati pizza chef omogućuje vam da budete dio profesionalne kategorije koja je vrlo tražena na tržištu. Program 1. stupnja Professional Pizza Chef ima za cilj prenijeti teorijske i praktične pojmove neophodne za znanje kako napraviti klasičnu okruglu pizzu do savršenstva. Izmjena sati posvećenih učenju i usavršavanju praktičnih vještina s teorijskim predavanjima bit će temeljna za mogućnost ubiranja prednosti vlastitog rada. Tečaj je prikladan za one koji nemaju iskustva u tom području ili za one koji žele steći metodička i teorijsko-praktična znanja za poboljšanje proizvoda koji već kreiraju.

Trajanje
  • 40 sati
  • 5 dana
  • 10 sati teorije
  • 30 sati prakse
Instruktor
  • Massimo Fakin
Jezik
  • Hrvatski
1000EUR + PDV
12/04/2025
Pizza Lovers - Amaterski tečaj
Volme, Općina Medulin

Trajanje
  • 6 sati
  • 1 dan
  • 1 sat teorije
  • 5 sati prakse
Instruktor
  • Massimo Fakin
Jezik
  • Hrvatski
250EUR (s PDV-om)
23/04/2025 - 24/04/2025
TEČAJ SPECIJALIZACIJA "PIZZA NAPOLETANA"
Volme, Općina Medulin

Trajanje
  • 16 sati
  • 2 dana
  • 2 sata teorije
  • 14 sati prakse
Instruktor
  • Graziano Bertuzzo
  • Massimo Fakin
Jezik
  • Talijanski
  • Hrvatski
690EUR + PDV
28/04/2025 - 29/04/2025
TEČAJ SPECIJALIZACIJA "PALA - TEGLIA - FOCACCIA"
Volme, Općina Medulin

Trajanje
  • 16 sati
  • 2 dana
  • 2 sata teorije
  • 14 sati prakse
Instruktor
  • Graziano Bertuzzo
  • Massimo Fakin
Jezik
  • Talijanski
  • Hrvatski
690EUR + PDV
12/05/2025 - 16/05/2025
Tečaj za pizza majstora 1° Livel
Volme, Općina Medulin

Postati pizza chef omogućuje vam da budete dio profesionalne kategorije koja je vrlo tražena na tržištu. Program 1. stupnja Professional Pizza Chef ima za cilj prenijeti teorijske i praktične pojmove neophodne za znanje kako napraviti klasičnu okruglu pizzu do savršenstva. Izmjena sati posvećenih učenju i usavršavanju praktičnih vještina s teorijskim predavanjima bit će temeljna za mogućnost ubiranja prednosti vlastitog rada. Tečaj je prikladan za one koji nemaju iskustva u tom području ili za one koji žele steći metodička i teorijsko-praktična znanja za poboljšanje proizvoda koji već kreiraju.

Trajanje
  • 40 sati
  • 5 dana
  • 10 sati teorije
  • 30 sati prakse
Instruktor
  • Massimo Fakin
Jezik
  • Hrvatski
1000EUR + PDV
24/05/2025
Pizza Lovers - Amaterski tečaj
Volme, Općina Medulin

Trajanje
  • 6 sati
  • 1 dan
  • 1 sat teorije
  • 5 sati prakse
Instruktor
  • Massimo Fakin
Jezik
  • Hrvatski
250EUR (s PDV-om)