Alta formazione professionale
TERMO DOM u suradnji s talijanskom školom pizza majstora otvara prvu poslovnicu u Hrvatskoj.
Osnovana 1988. godine u pokrajini Venecija, Scuola Italiana Pizzaioli ima dugu tradiciju u osposobljavanju stručnjaka u svijetu pizze. S ponosom vam predstavljamo jedinu školu koja je certificirala obuke svojih instruktora i koja posjeduje potpuno opremljene učionice namijenjene stručnom usavršavanju na nacionalnoj i globalnoj razini.
Postati pizza chef omogućuje vam da budete dio profesionalne kategorije koja je vrlo tražena na tržištu. Program 1. stupnja Professional Pizza Chef ima za cilj prenijeti teorijske i praktične pojmove neophodne za znanje kako napraviti klasičnu okruglu pizzu do savršenstva. Izmjena sati posvećenih učenju i usavršavanju praktičnih vještina s teorijskim predavanjima bit će temeljna za mogućnost ubiranja prednosti vlastitog rada. Tečaj je prikladan za one koji nemaju iskustva u tom području ili za one koji žele steći metodička i teorijsko-praktična znanja za poboljšanje proizvoda koji već kreiraju.
TrajanjePostati pizza chef omogućuje vam da budete dio profesionalne kategorije koja je vrlo tražena na tržištu. Program 1. stupnja Professional Pizza Chef ima za cilj prenijeti teorijske i praktične pojmove neophodne za znanje kako napraviti klasičnu okruglu pizzu do savršenstva. Izmjena sati posvećenih učenju i usavršavanju praktičnih vještina s teorijskim predavanjima bit će temeljna za mogućnost ubiranja prednosti vlastitog rada. Tečaj je prikladan za one koji nemaju iskustva u tom području ili za one koji žele steći metodička i teorijsko-praktična znanja za poboljšanje proizvoda koji već kreiraju.
Trajanje